Welkom

 Welkom op de website van VaRi Instal, uw gespecialiseerde installatiebedrijf uit Limburg. Wij bieden particulieren, bedrijven, aannemers en woningcorporaties een breed pakket aan service, plaatsing en onderhoud van verschillende ventilatie en verwarmingssystemen. U kunt bij nieuwbouw- of renovatieprojecten tevens onze hulp inschakelen.

Op deze website kunt u meer lezen over onze werkzaamheden. Voor advies op maat voor uw specifieke situatie, en wat wij voor u kunnen betekenen als installatiebedrijf in de regio Limburg (Roermond en Venlo) kunt u altijd contact met ons opnemen. VaRi Instal staat voor u klaar!

VaRi Instal staat bekend om zijn flexibele, snelle service. U krijgt bij een storing altijd binnen 24 uur antwoord van ons, waarna u zo snel mogelijk wordt geholpen. Daarnaast kunt u onderhoudscontracten afsluiten, all-in of met storingsdienst.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van ons installatiebedrijf in Limburg kunt u ons bellen via bovengenoemd telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen.

 VaRi Instal BV is door InstallQ erkend, waardoor wij ons Erkend installatiebedrijf mogen noemen op het gebied van Watertechnische installaties, gastechnische installaties alsmede voor onderhoud aan verwarmingsinstallaties. Middels deze erkenningen onderscheidt VaRi Instal BV zich in de markt dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd met gekwalificeerd personeel.
In de huidige markt waar door de overheid geen eisen meer worden gesteld ten aanzien van vakkennis laat dit laatste nog wel eens te wensen over. Door middel van Erkenning tonen wij aan dat u als klant met een professioneel bedrijf te maken heeft.

Op de site EchteInstallateur.nl staan installatiebedrijven en adviseurs met een erkenning of een certificaat via InstallQ. Zo kan alleen een gecertificeerd EP-adviseur u helpen aan een wettelijk geldig energielabel voor uw woning.

  Wat kunt u van ons verwachten?

Een goed advies passend bij uw wensen en mogelijkheden en een gespecialiseerd bedrijf in binnenklimaatbeheersing, zoals:

Kies voor kwaliteit, kies voor Vari Instal BV!!

VaRi Instal is natuurlijk altijd bereid om de mogelijkheden met u te bespreken en u wegwijs te maken in alternatieve verwarmingsinstallaties. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij u direct inzicht verschaffen en geheel vrijblijvend een prijsopgave opstellen.

Bel daarom naar +31(0)77-476 8806 om een afspraak te maken of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen. Direct offerte aanvragen? Dan kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Back to top