Nieuwbouw

  Uw partner voor nieuwbouwprojecten in Limburg in woningbouw en utiliteit.

Nieuwbouw is een van de hoofdactiviteiten van VaRi Instal. Wij hebben dan ook met veel enthousiasme een groot aantal nieuwbouwprojecten in Limburg begeleid in de woningbouw en utiliteitensector. Hierbij kunt u denken aan loodgieterswerk, installatie van sanitair, cv en ventilatiesystemen, van ontwerp tot realisatie.

Voor het hoogste rendement gaat u naar:

VaRi Instal!

Wij verplaatsen ons voor elk project goed in uw specifieke situatie en de door u besproken wensen en plannen. Het resultaat is een gebalanceerd geheel, met voldoende aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Omdat u één vast aanspreekpunt hebt, en alle tekeningen op alle disciplines zijn afgestemd, profiteert u van een soepelere communicatie, duidelijke controles en dus een hoger rendement.

Nieuwbouw

Hebt u een nieuwbouwproject in de regio Limburg en wilt u ook bouwen op en met VaRi Instal? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw plannen te bespreken. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons op +31(0)77-476 8806 of stuur een bericht via het contactformulier voor het aanvragen van een offerte. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Back to top