Onderhoud nodig?

 Of het nu om een ketel, gashaard of ventilatie-unit gaat, onderhoud is nodig om een toestel lang te behouden. Tevens kunt u dan vertrouwen op een gebruiksveilig toestel.
Onderhoud van uw gastoestel is belangrijk voor een goede verbranding en voor het milieu. Verbranding in het gastoestel zorgt voor vervuiling in de verbrandingskamer en door deze vervuiling gaat het energieverbruik omhoog. Ook is het vaak de oorzaak van storingen. Regelmatig onderhoud voorkomt een hoger energieverbruik en behoed uw gastoestel van te voorkomen storingen.


ketel

Onderhoudscontracten

Wij hebben diverse onderhoudscontracten op maat, met of zonder storingsservice, maar ook een All-in abonnement is mogelijk (alleen bij een nieuwe cv-ketel). Kijk voor de prijzen voor onderhoud bij onze tarieven pagina of neem even contact met ons op om het 1 op 1 te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Op dit moment hebben we een klantenstop op het aannemen van het onderhouden van de cv-ketel.
Wel kunnen we nog een offerte maken voor een nieuwe cv-ketel of warmtepomp.


VaRi Instal is natuurlijk altijd bereid om de mogelijkheden met u te bespreken en u wegwijs te maken in alternatieve verwarmingsinstallaties. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij u direct inzicht verschaffen en geheel vrijblijvend een prijsopgave opstellen.

Bel daarom naar +31(0)77-476 8806 om een afspraak te maken of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen. Direct offerte aanvragen? Dan kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Back to top