Sanitair

 Badkamer of toilet verbouwen? Bij ons krijgt u een goed advies met visie op de toekomst. We bekijken bij u ter plaatse de mogelijkheden, maken een schetsontwerp en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Installatie van scherp geprijsd sanitair
  • Tegelwerk
  • Aanpassen van elektra
  • Een nieuw plafond laten plaatsen
  • Medische aanpassingen

En nog veel meer!


bathroom

Voor particulieren die hun badkamer willen laten verbouwen, werken wij samen met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten zich in hun vakgebied ruimschoots bewezen hebben.

Wat betekent dat voor u?

U hebt één vast aanspreekpunt bij VaRi Instal voor heldere en soepele communicatie. Daarnaast weet u dat verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden door vakmensen die weten waar ze het over hebben. Wat u ook wenst, wij maken het voor u waar.
Kortom: iedereen die zijn badkamer wil laten verbouwen kan vertrouwen op VaRi Instal.


VaRi Instal is natuurlijk altijd bereid om de mogelijkheden met u te bespreken en u wegwijs te maken in alternatieve verwarmingsinstallaties. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij u direct inzicht verschaffen en geheel vrijblijvend een prijsopgave opstellen.

Bel daarom naar +31(0)77-476 8806 om een afspraak te maken of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen. Direct offerte aanvragen? Dan kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Back to top