Ventilatie

 Goed ventileren is in de huidige woning zeer belangrijk. Goede en continue ventilatie is niet alleen belangrijk voor onze gezondheid, het is ook een belangrijk wapen tegen vochtproblemen in huis.

VaRi Instal adviseert!

Wij kunnen u adviseren over individuele systemen zoals voor in uw badkamer of toilet, maar ook over centrale systemen voor de gehele woning.
Bij centrale systemen werken we met één unit met een kanalenstelsel in uw woning met alleen afzuiging of met warmteterugwinning met luchtinblaas.


VaRi Instal is natuurlijk altijd bereid om de mogelijkheden met u te bespreken en u wegwijs te maken in alternatieve verwarmingsinstallaties. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij u direct inzicht verschaffen en geheel vrijblijvend een prijsopgave opstellen.

Bel daarom naar +31(0)77-476 8806 om een afspraak te maken of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen. Direct offerte aanvragen? Dan kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Back to top