Wie zijn wij?

 VaRi Instal bv is een dynamisch bedrijf met hart voor het binnenklimaat en sanitair. Wij opereren op zowel de particuliere als ook de zakelijke markt.

Ons personeel is goed opgeleid in onderhoud en montage. Door het volgen van opfriscursussen en opleidingen wordt er continue aan kwaliteit gewerkt.
Als regionaal installatiebedrijf zijn wij actief in de regio in en om Roermond en Venlo.

Op de particuliere markt hebben wij ons gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van werkzaamheden die zorgen voor een aangenaam en goed binnenklimaat.

wiezijnwij01

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen.

 VaRi Instal BV is door InstallQ erkend, waardoor wij ons Erkend installatiebedrijf mogen noemen op het gebied van Watertechnische installaties, gastechnische installaties alsmede voor onderhoud aan verwarmingsinstallaties. Middels deze erkenningen onderscheidt VaRi Instal BV zich in de markt dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd met gekwalificeerd personeel.
In de huidige markt waar door de overheid geen eisen meer worden gesteld ten aanzien van vakkennis laat dit laatste nog wel eens te wensen over. Door middel van Erkenning tonen wij aan dat u als klant met een professioneel bedrijf te maken heeft.

Op de site EchteInstallateur.nl staan installatiebedrijven en adviseurs met een erkenning of een certificaat via InstallQ. Zo kan alleen een gecertificeerd EP-adviseur u helpen aan een wettelijk geldig energielabel voor uw woning.

  Wat kunt u van ons verwachten?

Een goed advies passend bij uw wensen en mogelijkheden en een gespecialiseerd bedrijf in binnenklimaatbeheersing, zoals:

Kies voor kwaliteit, kies voor Vari Instal BV!!

VaRi Instal is natuurlijk altijd bereid om de mogelijkheden met u te bespreken en u wegwijs te maken in alternatieve verwarmingsinstallaties. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij u direct inzicht verschaffen en geheel vrijblijvend een prijsopgave opstellen.

Bel daarom naar +31(0)77-476 8806 om een afspraak te maken of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen. Direct offerte aanvragen? Dan kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Back to top