Zakelijk Onderhoud

 Ieder gasgestookt toestel heeft onderhoud nodig om de installatie langer in goede staat te behouden. Of het nu om een cv-ketel, geiser, luchtverhitter of gastraler gaat, onderhoud is van belang voor de betrouwbaarheid en veiligheid van een installatie, maar ook voor een goede verbranding en dus voor een gezonder milieu.

engineer-inspecting

 Gemeenten verlangen aan de hand van de afgegeven gebruikersvergunningen, net als vele verzekeringen, dat gasgestookt toestellen jaarlijks aantoonbaar geïnspecteerd worden door een erkend bedrijf.

Diverse onderhoudscontracten

Wij hebben diverse onderhoudscontracten op maat, met of zonder storingsservice, maar ook een All-in abonnement is mogelijk.


VaRi Instal is natuurlijk altijd bereid om de mogelijkheden met u te bespreken en u wegwijs te maken in alternatieve verwarmingsinstallaties. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij u direct inzicht verschaffen en geheel vrijblijvend een prijsopgave opstellen.

Bel daarom naar +31(0)77-476 8806 om een afspraak te maken of gebruik de Whatsapp knop om direct met ons in contact te komen. Direct offerte aanvragen? Dan kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Back to top